Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

17. decembar 2015.

Održana prva regionalna konferencija Profemina 2015 u Skoplju

Juče je bila održana prva regionalna konferencija Profemina 2015 u Skoplju, u organizaciji izdavača tiražnog ženskog magazina Ubavina i zdravje - Kolor media. Na konferenciji su učestvovali renomirani stručnjaci iz oblasti medicinine, zdravja i ishrane, koji su diskutovali u prvoj panel diskusiji: Prevencija zenskog zdravlja, zatim, uspešne dame koje su srušile sve predrasude o ženama u muškom svetu, a koje su održale motivacione govore u okviru drugog panela: Predrasude o ženama, renomirani kreatori, stilisti i modni blogeri, koji su prisutnima dali savete kako biti moderan sa platom od 350 eura u trećem panelu: Dali je đavo odneo Pradu, eminentne književnice, kolumnistkinje, novinarke koje su se potrudile da objasne svim prisutnima šta je to žensko pero u sklopu četvrtok panela: Ženska tastatura.

U predposlenjem panelu: Kako rastemo s našom decom, poznate majke i jedan otac su pričali o tome kako izgleda odgajanje njhove dece i šta su sve naučili od svojih mališana, dok u zadnjem panelu: Koliko je prioritetan fizički izgled poznate lepotice se otkrile svoje tajne lepog izgleda i koliko im je on prioritetan u njihovim profesijama. Specijalna gošća je bila popularna Suzana Mančić, koja je u razgovoru sa voditeljkom Irenom Spirovskom prenela svoje lično isksutvo o tome šta sve jedna žena mora da uradi i „preživi“ ukoliko želi da postane slavna.

Na kraju celodnevne konferencije jedna od prisutnih dama u publici je dobila dijamant od sponzora „Božinovski“, a nagrade su dodelili i: kozmetičko studio Sikret, frizerski salon VIP, vinarija Tikveš – oficijalni partner za vino, izdavačke kuće Đurđa, Tri, Matica, kompanije Golden Rose, Dalia Cosmetics, Galafarm, Merz Spezial, Alkaloid. Među prijateljima konferencije su se našle uspešne kompanije: poliklinika Res Humana, banka Šparkase, Crio Save, hotel TCC Grand Plaza, restoran Bela, zatim vodka Putinka, refresh-partner Rosa i coffee-partner Black and Easy (Grand). Prvu regionalnu konferenciju je podržalo i Ministarstvo za kulturu.