Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

15. januar 2016.

#BIGRaspevanaJelka: Preko 400 dece i 16 horova ulepšalo praznike Novosađanima

Po uzoru na svetske metropole, a u saradnji sa UNICEF-om i magazinom Hello!, kompanija Color Press Grupa organizovala je novogodišnju dečiju manifestaciju “Raspevana jelka”, održanu u BIG Shopping Centru.

Tokom manifestacije, koja je trajala punih 19 dana – od 15. decembra do 08. januara, ugostili smo više od četiri stotine dece, ali i omladine, na “Raspevanoj jelki” pevalo je šesnaest horova novosadskih osnovnih škola, škola stranih jezika, kao i horovi muzičkih škola.

Među solistima koji su se pridružili ovoj novogodišnjoj bajci bila je i Teodora Stanković, pobednica šou-programa “Ja mogu sve” emitovanog na prvom programu RTS-a.

Sa mališanima su se družile i mnoge poznate ličnosti, te su se humanitarnoj manifestaciji pridružili i Tijana Dapčević, Jelena Bačić Alimpić, Ljubivoje Ršumović i ekipa dečijeg serijala “Fazoni i fore”, Slobodan Trkulja, Tanja Banjanin, Ena Popov, glumac Goran Podlipec, voditeljka Nataša Ilić i mnogi drugi.

“Raspevana jelka” je, osim veselog, imala i humanitarni karakter. Naime, u periodu od 15. decembra pa sve do zatvaranja prikupljala se garderoba za beskućnike u Domu u Futogu.

Druženje sa decom, poznatim ličnostima, roditeljima i gostima TC BIG za ovu godinu završili smo uz balerine Nacionalne fondacije za igru i hor “Kulturno sklonište” Saške i Petra Jelića.