Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

18. mart 2016.

Održana najslađa trka u gradu!

U organizaciji časopisa Mama&Beba i pod pokroviteljstvom brenda Nivea Baby održana je sedamnaesta po redu Puzijada u Beogradu.  

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičilile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare. Beba koja je u svojoj grupi, puzeći u jednoj od šest traka, bila najbrža ušla je u trku za najbolje sveukupno vreme.   

U mlađoj grupi najbrže su bile  bebe Lena Slavković, Todor Damjanović i Filip Matković, a ovog puta je pobedila damica Lena. U starijoj grupi joj se pridružila na pobedničkom postolju i Leona Lazić. Najbrže bebe puzalice u starijoj grupi su bili Ognjen Stanić, Lazar Kovačević i Katarina Gajić.  

Učesnici su dobili primerak časopisa " Mama i Beba", I naravno vredan paket brenda NIVEA Baby, a posebno pobednici su bili obradovani pobedničkim paketom NIVEA Baby.  

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale.

Starije bate i seke su se igrale u posebno pripremljenom NIVEA dečijem kutku u sklopu kog je bila organizovana radionica slikanja I posebno pripremljen ambijent za zabavno fotografisanje.  

Informacije o ovoj i o sledećoj Nivea Baby Puzijadi svi zainteresovani mogu naći na facebook stranici i časopisu  "Mama i Beba", kao i na društvenim mrežama kompanije Nivea i tržnog centra Delta City.