Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

30. maj 2016.

Tri kulturna ugla

U okviru projekta "Tri kulturna ugla" koji realizuje Udruženje građana "HBO Color Media Events"  u saradnji sa Gradskom opštinom Novi Beograd, ambasadom Poljske i drugim partnerima, 28. maja 2016. godine u Bašti kod Juge, na Novom Beogradu održan je prvi ugao.  Događaj smo nazvali "Kuktura Poljske i Srbije" , a organizovan je po uzoru na tradicionalnu evropsku  manifestaciju  Noć muzeja.

Događaj je otvorio Hor Dečjeg Kulturnog Centra Beograd. Deca su napravila divnu atmosferu a svi prisutni kući su otišli sa osmehom. Uz muziku i kratkometražne filmove na video bimu, promotivni material koji se mogao uzeti i divnu izložbu plakata, pokušali smo bliže da predstavimo kulturu Srbije i Poljske.

 Opšti cilj projekta bio je doprinos kvalitetnijem životu građana Novog Beograda kroz uspostavljanje i unapređenje partnerstva između organa lokalne samouprave, institucija kulture, organizacija civilnog društva i pojedinaca, istaknutih kulturnih radnika, ambasada, medija i drugih.

 Projekat “ Tri kulturna ugla” je humanitarnog karaktera i sva prikupljena sredstva biće data Centru za dnevni boravak dece i omladine "Sunce". Vidimo se i na preostala dva ugla, pomozimo zajedno, onima kojima je naša pomoć zaista potrebna.