Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

1. novembar 2012.

Dinamično na 3. Press Media Summitu u Beogradu

Regionalno informisanje i prekogranična saradnja medija bili su noseća tema 3. Press Media Summita koji je juče održan u beogradskom hotelu "Metropol". U organizaciji ABC Srbija samit je okupio više desetina vodećih izdavača iz svih država regiona kao i predstavnika oglašivača, medijskih agencija, distributera, NVO i drugih...

Color Press Grupu je predstavljao Robert Čoban koji je učestvovao u panelu "Regionalno informisanje". "Naša kompanija je jedina koja ima magazine na lokalnim jezicima u svih 6 država regiona. Verujemo da samo veliko tržište bivše Jugoslavije od 24 miliona stanovnika može obezbediti profitabilno poslovanje štampanim medijima u vremenu krize i sve važnije uloge interneta!", rekao je između ostalog Robert Čoban.

Manojlo Vukotić, glavni urednik "Novosti" izneo je probleme koji njegov list ima u plasmanu na tržišta Federacije BiH i Hrvatske, dok je na kraju samita najveću buru izazvao panel na temu "Tabloidi" kada je Dragan Vučićević, glavni urednik "Informera" prozvao pojedine izdavače zbog primanja velikih finansijskih sredstava od različitih ministarstava i drugih državnih organa i fondova.

Sve novosti >>