Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

27. decembar 2017

Color Press Grupa posetila Dom za stare “Liman”

Sada već tradicionalno, pred novogodišnje praznike, Color Press Grupa posetila je najstarije sugrađane u Domu za stare “Liman”.

Prijatno druženje uz pesmu, razgovor i zakusku, u pravnoj prazničnoj atmosferi, izmamilo je osmehe našim najstarijim sugrađanima, koji su nas i ove godine ugodno dočekali.

Program je započeo nastupom Anje Antić na oboi koja je izvela tri numere, a nakon nje je nastupio hor muzičke radionice “Music Star” iz Beočina.

Prisutnima se obratila pomoćnica direktorice Maja Babić i zahvalila se Color Press Grupi na poseti i tome što misli na korisnike ove ustanove.

Voditeljka Nataša Ilić vodila je razgovor sa Suzanom Mančić i Borivojem Mirosavljevićem, fotografom. Suzana se prisetila svojih početaka na televiziji, muzike koju je volela da sluša, kao i prvih pesama koje je snimila, a zatim i zapevala sa pristunima. Borivoje je govorio o starom Novom Sadu, najlepšim lokacijama za fotografisanje, ali i nekadašnjoj fudbalskoj sceni Novog Sada, s obzirom da je bio dugogodišnji fotograf FK Vojvodine.

Naše domaćice i ove godine su se odazvale pozivu i pripremile zakusku za sve korisnike.

Nakon pesme, razgovora i posluženja, svi smo jedni drugima poželeli prvenstveno mnogo zdravlja u Novoj godini i da se i sledeće ponovo družimo i okupimo.