Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

4. jul 2013.

Dragan Vučićević izabran za predsednika Nacionalne asocijacije izdavača novina i magazina, Robert Čoban potpredsednik

U hotelu "Metropol Palace" u Beogradu u sredu 3. jula održana je Osnivačka skupština Nacionalne asocijacije izdavača novina i magazina. Nacionalna asocijacija okuplja 10 izdavača novina i magazina sa teritorije Republike Srbije i baviće se unapređenjem poslovne klime u izdavačkoj industriji kroz predloge zakonskih izmena koje bi olakšale ekonomskom krizom ugroženo poslovanje izdavača kao i saradnjom sa drugim strukovnim i profesionalnim udruženjima i kompanijama (novinarska udruženja, asocijacije knjižara, distributera, oglašivača, novinske agencije, TV-stanice...).

Za predsednika Nacionalne asocijacije izabran je Dragan Vučićević, glavni urednik dnevnog lista "Informer" a za potpredsednika Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe. Skupština je odlučila da druga dva potpredsednika budu izabrana u septembru. Za Generalnog sekretara Nacionalne asocijacije izabran je Miroslav Vajda.

Nacionalna asocijacija će već ovog meseca podneti svoje primedbe na predlog Zakona o oglašavanju i izneti druge inicijative kako bi se poboljšali uslovi poslovanja izdavačkih kuća u Srbiji.

 

Sve novosti >>