Arhiva 2018

26. decembar 2018

Color Press Grupa sa prijateljima posetila Prihvatilište za odrasla i starija lica u Futogu

U okviru prazničnih humanitarnih akcija, Color Press Grupa posetila je i Prihvatilište za odrasla i starija lica u Futogu.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Promocija specijalnog izdanja magazina “The Economist – Svet u 2019.”

Promocija specijalnog izdanja magazina “The Economist – Svet u 2019.” na srpskom jeziku u saradnji sa izdavačkom kućom Color Press Group održana je osmi put zaredom na Fakultetu političkih nauka.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Color Press Grupa u poseti Dnevnom boravku za osobe s autizmom

Color Press Grupa je i ove godine posetila, pred praznike, Dnevni boravak za osobe sa autizmom ŠOSO “Milan Petrović”.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Veselo i uz pesmu protekla poseta Color Press Grupe Domu za stare na Limanu

Uz pesmu i veselje, protekla je tradicionalna poseta Color Press Grupe penzionerima u Domu Liman, Gerontološkog centra “Novi Sad”.

Nastavak vesti >>

 

25. decembar 2018

Color Press Grupa u tradicionalnoj poseti Domu u Veterniku i Dečijem selu u Sremskoj Kamenici

Color Press Grupa” i prijatelji kompanije, i tokom ovogodišnjih praznika, tradicionalno su posetili Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku i Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Nastavak vesti >>

 

17. decembar 2018

Časopis “Hello! Travel: Jahorina” predstavljen na Jahorini

U svečarskom duhu, povodom otvaranja ski sezone (tradicionalni “Ski Opening”), na Jahorini je, u Hotelu Bistrica, u sklopu Olimpijskog Centra Jahorina, predstavljen časopis “Hello! Travel: Jahorina”, osmi iz ove edicije, a po ocenama mnogih, i najuspešniji.

Nastavak vesti >>

 

13. decembar 2018

The Economist #Svetu2019 – Saradnja i dijalog za izazove koji dolaze u 2019.

Sedmi put, u organizaciji kompanije “Color Media Communications”, održava se konferencija “The Economist: Svet u 2019.” u Narodnoj skupštini Republike Srbije, a učesnici i ove godine razgovaraju o tome šta nas očekuje u 2019. godini, ali i godinama koje dolaze.

Nastavak vesti >>

 

10. decembar 2018

“Auto Bild” je novi, 100. član porodice CPG magazina!

Nakon Beograda, Bačke Palanke, Novog Sada i Niša, tribina “Niste sami“, održana je 4. decembra i u Zaječaru u prepunoj sali Gradske skupštine.

Nastavak vesti >>

8. decembar 2018

Pro-femina 2018: Najuspešnije organizovana konferencija posvećena damama održana u Skoplju

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević i magazin “Diplomacy and Commerce“, ugostili su 7. decembra u Novom Sadu ambasadore i zamenike ambasadora deset zemalja: Rusija, Bugarska, Egipat, Meksiko, Brazil, Poljska, Češka, Crna Gora, Kipar i Ukrajina.

Nastavak vesti >>

 

3. decembar 2018

Pro-femina 2018: Najuspešnije organizovana konferencija posvećena damama održana u Skoplju

Prošlog petka u glavnom gradu Makedonije održana je regionalna konferencija za žene Profemina 2018, pod sloganom: Šta žene žele?

Nastavak vesti >>

 

16. novembar 2018

Novo izdanje magazina “Hello! Travel” posvećeno Jahorini predstavljeno u Beogradu

Jahorine u Beogradu”, a gostima je predstavljeno i novo specijalno izdanje magazina “Hello! Travel” posvećeno Jahorini, u izdanju kompanije “Color Media Communications”.

Nastavak vesti >>

 

15. oktobar 2018

Color Press Grupa – 22 od 40 najčitanijih!

Prema istraživanju IPSOS-a sprovedenom od 1. do 31. avgusta 2018. – među 40 najčitanijih magazina u Srbiji, Color Press Grupa izdaje preko polovine – 22 naslova.

Nastavak vesti >>

 

10. oktobar 2018

Na izboru za Miss Srbije izabrana i Miss Color Press Grupe

U okviru zvaničnog izbora za Miss Srbije koji je održan sinoć u Beogradu, glasanjem čitalaca portala nadlanu.com, proglašena je i Miss Color Press Grupe.

Nastavak vesti >>

 

14. septembar 2018

11 GODINA U SRBIJI: Glamurozna zabava magazina “Hello!”

Atmosfera koja je sinoć osvojila raskošno zdanje “Geozavoda” bila je, jednom rečju, holivudska. Sve je na glamuroznoj zabavi magazina “Hello!” podsetilo na najbolje “postoskarovske” žurke, one o kojima se mesecima priča, a na crveni tepih ispred dragulja beogradske arhitekture spustile su se – sve zvezde.

Nastavak vesti >>

 

2. avgust 2018

IPSOS, jun 2018: Od 10 najčitanijih – CPG izdaje 7!

Prema istraživanjima koje je IPSOS obavio od 1. do 30. juna 2018. – od 10 najčitanijih magazina u Srbiji – Color Press Grupa izdaje sedam. Istraživanje je urađeno na uzorku od 4.373 građana Srbije…

Nastavak vesti >>

 

18. jun 2018

Od 10 najčitanijih magazina – 8 izdaje CPG!

Prema istraživanjima čitanosti magazina u maju 2018. koje je obavio IPSOS Strategic Marketing – Color Press Grupa izdaje osam od 10 najčitanijih časopisa u Srbiji. Najčitaniji magazin je i ovog meseca bila “Blic žena”…

Nastavak vesti >>

 

 

18. maj 2018

10 GODINA SA VAMA: „Ubavina i zdravje“ proslavila svoj jubilej

Najuticajniji ženski časopis „Ubavina i zdravje“ obeležio je 10-godišnji jubilej u društvu sa više od 300 zvanica. Rođendanska žurka se održala 16. maja, u prijatnom ambijentu restorana „Park“, a na njoj su prisustvovali saradnici, klijenti, poznate ličnosti, predstvanici medija i prijateli redakcijskog tima najpopularnijeg ženskog magazina.

Nastavak vesti >>

 

3. maj 2018

Nagrada Serbia Fashion Weeka za izuzetan doprinos razvoju festivala dodeljena Color Press grupi i Robertu Čobanu

Povodom 10. jubileja, tokom završne večeri Serbia Fashion Weeka dodeljene su nagrade institucijama i pojedincima koji su doprineli nastanku i razvoju ove Nedelje mode. Serbia Fashion Week, manifestacija koju su strani novinari prozvali “čudo od festivala” ima najrazvijeniju međunarodnu saradnju i najveći broj potpisanih ugovra o razmeni dizajnera u Evropi.

Nastavak vesti >>

29. april 2018

“Lepota i zdravlje” i Mg Mivela na Fruškogorskom maratonu

Četvrtu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj planinara, maratonaca, ljubitelja prirode i zaljubljenike u Frušku goru.

Nastavak vesti >>

 

25. april 2018

IPSOS, mart 2018: Od prvih 15 – CPG izdaje 11 magazina!

Istraživanje čitanosti magazina u Srbiji koje je proveo IPSOS u periodu od 1. do 31. marta – pokazuje stari raspored snaga u vrhu tabele. Od 15 najčitanijih magazina u Srbiji, Color Press Group izdaje više od dve trećine – čak 11.

Nastavak vesti >>

 

17. april 2018

Novi magazin “Kineski lekar” – istočnjački recept za zdravlje i sreću

Na kioscima u celom regionu se pojavio novi magazin “Kineski lekar” koji čitaocima otkriva čudesni svet tradicionalne kineske medicine i predstavlja efikasne i proverene metode lečenja bazirane na hiljadugodišnjem iskustvu istočnjačkih lekara.

Nastavak vesti >>

 

11. april 2018

Tradicionalni uskršnji ručak Color Press Grupe u Prihvatilištu za beskućnike

Kompanija „Color Press Grupa“ i restoran “Lazin salaš” i ove godine su obezbedili uskršnji ručak za štićenike Prihvatilišta za beskućnike u Novom Sadu

Nastavak vesti >>

 

27. mart 2018

Prvi broj časopisa “RUSKI ELIKSIR”izazvao veliko interesovanje čitalaca

Porodici ruskih zdravstvenih magazina koje već nekoliko godina uspešno izdajemo, a koji drže primat na tržištu zdravstvenih izdanja – dodali smo i ovaj zanimljiv časopis: RUSKI ELIKSIR. Kako kažu, ono što je dobro ne treba menjati, pa se tako mi i dalje oslanjamo isključivo na prirodna bogatstva Rusije i narodne metode kojima njeni stanovnici pobeđuju bolesti i godine.

Nastavak vesti >>

 

22. mart 2018

Glamurozno veče zvezda: „Story Awards“ prvi put dodeljene u Makedoniji

Veče dobre zabave, dobrog raspoloženja i dobrih priča – kako i samo ime časopisa „Story“ govori, održano je u hotelu „Aleksandar Palace“ u Skoplju.

Nastavak vesti >>

17. mart 2018

Promocija “Hello! Travel: Vojvodina”: Preko 150 zvanica vozilo se Plavim vozom od Beograda do Sremskih Karlovaca

Preko 150 zvanica prisustvovalo je u petak, 16. marta, jedinstvenoj promociji luksuznog izdanja “Hello! Travel: Vojvodina“.

Nastavak vesti >>

 

15. mart 2018

Color Press Group – sedam mesta od prvih 10!

Prema podacima Pradex istraživanja koje je IPSOS obavi od 1. do 28. februara, od 40 najčitanijih magazina u Srbiji – 23 izdaje Color Press Grupa. Od prvih 10 – CPG izdaje sedam, Najčitaniji magazin je i dalje “Blic žena” (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

20. februar 2018

IPSOS, Pradex, januar 2018: Čitanost magazina “Lepota i zdravlje” porasla za čak 41%

Prema rezultatima istraživanja čitanosti magazina u Srbiji u periodu od 01.01. do 31.01.2018. u grupi od 40 najčitanijih nalaze se 22 magazina Color Press Grupe.

Nastavak vesti >>

 

 

8. februar 2018

IPSOS, Pradex, decembar 2017: Od 10 najčitanijih – CPG izdaje 8!

Prema merenjima IPSOS-a iz decembra 2017. – 8 od 10 najčitanijih magazina u Srbiji izdaje Color Press Grupa, dok je od prvih 40 – CPG izdavač čak 23 magazina. Najčitaniji magazin u Srbiji je i dalje “Blic žena” (Ringier Axel Springer).

Nastavak vesti >>

 

 

9. januar 2018

Božićni ručak za beskućnike u organizaciji Color Press Grupe

Kompanija “Color Press Group” i ove godine je tradicionalno u vreme praznika posetila je Prihvatni centar – Dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu i organizovala božićni ručak uz pomoć novosadskog restorana “Lazin salaš” za one koji nisu u prilici da Božić provedu u krugu porodice.

Nastavak vesti >>