Novosti

Održan NS Bike Weekend: Veliki broj učesnika pokazao da je Novi Sad grad bicikala i plemenitih ljudi

U organizaciji magazina “Lepota i zdravlje”, Novosadske biciklističke inicijative i Udruženja građana “Okrilje života”, juče je, treću godinu zaredom, realizovana akcija “NS Bike Weekend” koja je okupila veliki broj ljubitelja dvotočkaša različite starosne dobi.
Program manifestacije počeo je u 17 časova gde su biciklisti, nakon prijave, ostavljali svoje dobrotvorne priloge ali i podatke kako bi učestvovali u nagradnoj igri, a po završetku uzbudljive vožnje, na isplaniranoj ruti dugoj osam kilometara, izvučeni su srećni dobitnici kojima su na licu mesta uručene nagrade.

Na startu, kao i cilju, učesnike je čekalo osveženje koje je obezbedila “Coca-Cola”.
Tri gift-kartice u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u “Sport Vision” prodavnicama otišle su u ruke dama, dok su momci bili ti koji su osvojili sedam dana na Kopaoniku i Jahorini. Utešne nagrade, kartone “Coca-Cole”, dobilo je još troje biciklista, čime je zvaničan deo programa završen.

Sa željom i idejom da kroz primer pokažu da je Novi Sad zaista biciklistički grad, ali i grad srdačnih i plemenitih ljudi, organizatori su ove godine grupnu rekreativnu vožnju obojili humanitarnim karakterom, budući da je u sklopu projekta sprovedena i akcija prikupljanja pomoći za lečenje mlade sugrađanke Teodore Milić.