CSR

Tradicionalni uskršnji ručak Color Press Grupe u Prihvatilištu za beskućnike

Kompanija “Color Press Grupa” i restoran “Lazin salaš” i ove godine su obezbedili uskršnji ručak za štićenike Prihvatilišta za beskućnike u Novom Sadu.

Restoran “Lazin salaš” pripremio je za korisnike Svratišta kuvani obrok i salatu, a već tradicionalne su se ovoj akciji  pridružile humanitarke Nađa Dojin i Smilja Telečki sa svojim domaćim specijalitetima, pecivima i kolačima, dok je “Color Press Grupa” u duhu praznika obezbedila farbana jaja.

Ove humanitarne akcije organizuju se godinama, a predstavnici kompanije “Color Press Grupa”, redovno obilaze prihvatilišta, objekte dnevnih boravaka i Geronotološki centar i osim prazničnih obroka, upriliče i različite programe i na poklon donesu svoja novinska izdanja.

Svratište za beskućnike u okviru Gerontološkog centra “Novi Sad” otvoreno je svakog dana od 7 do 18 časova tokom cele godine, a kroz prostorije ove ustanove dnevno prođe oko 40 korisnika.

Svi građani, restorani i kompanije koji žele da učestvuju u humanitarnim akcijama Color Press Grupe (Dečije selo u Sremskoj Kamenici, Dom za decu i omladinu u Veterniku, Dom za stare “Liman”, Prihvatilište za beskućnike u Futogu..) mogu da se jave na mail-adresu: tatjana.dobanovacki@color.rs