Novosti

Novo, osveženo, izdanje magazina Hoteli & Restorani

HoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći izazov je do sada bio, a i od sada će biti, održati poslovanje i tim na okupu. Iskreno se nadamo da će ova situacija prestati, te da ćemo u narednoj godini ostaviti iza sebe sve loše što je zadesilo HoReCa sektor.

Ono što raduje je što smo svedoci da se veliki broj hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata uspešno bori sa svim izazovima. I to na najbolji mogući način. Kvalitetom.

Snaga HoReCa sektora je u ljudima, njihovim idejama, željom za napredovanjem kroz konstantno usavršavanje.
Sa istom željom, magazin Hoteli & Restorani je doživeo potpunu transformaciju. Kako sadržajem, tako i izgledom. Iza magazina stoji ekipa koja radi na magazinu Cafe Bar & Restoran i u slučaju oba magazina cilj je da se podrže napori koje čine zaposleni u HoReCa sektoru, te da se zajedničkim radom ovaj sektor vrati na mesto u vrhu na privrednoj mapi Srbije.

U novom broju magazin Hoteli & Restorani donosi obilje tekstove za unapređivanje poslovanja svih subjekata u HoReCa sektoru, kao i intervjue sa uspešnim i relevantnim imenima iz hotelske i restoranske industrije.

hoteli i restorani