Traveling
Sinoć sam posle revije u klubu “Magacin” otišla sa prijateljima na večeru u divan restoran na zemunskom keju- “Šaran”. Oduševio me je topao i jednostavan ambijent, sale pills drvo i ćilimi na podu, asthma dimljena pastrmka i bracin…Prostor me podstakao da razmišljam o mestima na koja izlaze mladi. Sav taj high tech oko nas mene pomalo umara, nema u njemu ni prisnosti ni prepoznavanja, mislim da ta mesta jednostavno nemaju dušu a nama sa ovom balkanskom, to ultra moderno najčešće ne odgovara. Uglavnom, htedoh da pričam o putovanjima …u ponedeljak putujem na PRO PR kongres u Ohrid.. i evo sad se vraćam do pastrmke s početka priče… sigurno ću upoznati mnogo interesantnih ljudi sa kojima ću kasnije verovatno sarađivati, videću jednu od najlepših crkava u staroj nam postojbini… međutim, najviše se radujem na sva usta hvaljenim ribljim specijalitetima…..pisaću vam o tome…:)
Ajde, Milice, dosta je bilo odmaranja. Pisi nam kako je bilo na Ohridu :)!