RSS izvori

Poslednji komentari

Lidija Ćulibrk · Urednica magazina "Lepota & Zdravlje"

Svaki dan – vatromet!

19. January 2012. 15:37 | Nema komentara · Daj komentar »

Drage čitateljke, health pošto u rukama imate svoj omiljeni magazin, herbal ali (“samo”) finalni proizvod, viagra order odaću vam deo tajne vezane za njegovo nastajanje i rad na njemu.

Pravo iz užurbane redakcije! Najlepši deo procesa je kada se svi članovi L&Z ekipe spontano i sa žarom uključe u diskusiju o nekoj vrućoj temi. A njih je, naravno, u izobilju, kolaju oko nas iz svih mogućih izvora. TV emisije i filmovi koje smo gledali sinoć, štampa koja nam je stigla jutros, sajtovi koji su nam stalno otvoreni, informacije koje stižu mejlovima iz PR agencija, FB i Twitter postovi, nove knjige koje nam dolaze pravo iz izdavačkih kuća i, naravno, nova kozmetika koju prvi isprobamo… Uz sve to, paleta naših mišljenja, necenzurisanih stavova i ideja. Ima li išta lepše?! Evo primera, pre nekoliko dana u redakciji se zakuvala diskusija tragom sledeće vesti: “Amerikanac Endru Hajd, biznismen i organizator konferencija, rasprodao je skoro sve što je imao i sada ima samo 15 stvari.” “Divno je kada ne moraš da brineš o tome da li se pokvario bojler i da li je vreme da se registruje auto”, “Volela bih i ja da uživam samo u predelima i ljudima, a ne u stvarima…”, “Znala sam da će doći novo vreme kada će duhovnost opet imati primat!”, “Kako on uspe da napuni mašinu za veš, kada ima samo tri košulje, he he he?!”. Najmudrija među nama, Nataša, rekla je: “Ne budite naivni, to je bogataš koji koristi sva materijalna dobra koja koristimo i mi i još mnogo više od toga! Mi ih posedujemo jer smo siromašni, a on može da ih ne poseduje jer je bogat. Rentira auto po svojoj meri i meri svog najnovijeg putovanja, kao i hotel u kom želi da boravi dok mi krečimo svoje stanove i pregrađujemo sobe kako bi svaki ukućanin imao svoj kvadrat… I na kraju, nigde ne piše da se odrekao platinaste platne kartice! I to je kao minimalizam.” Vatromet ideja! Eto, tako nastaju novi brojevi zahvaljujući kojima učite, postajete lepši, zdraviji i bolji. Budite uz nas, a svoje ideje i komentare podelite sa nama na našem portalu www.lepotaizdravlje.rs/category/magazin.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.