RSS izvori

Poslednji komentari

Ivana Stanišić · Urednica "AMICA" magazina

Pošto obraz?

31. August 2007. 13:26 | 18 komentara · Daj komentar »

Sledeći mail stigao je u Raiffeisen banku, online sa Subject-om za Direktora Marketinga

Postovani,

zastupam klijenta koji je ucesnik narednog ciklusa TV Reality Show-a “Veliki Brat”.
Naime, moj klijent je 19. Avgusta 2007. zvanicno izabran za ucesce u novom ciklusu popularnog reality shou-a, i to u konkurenciji od preko 27.000 ljudi. Zelim da Vam ponudim jedinstvenu priliku za promovisanje Vaseg brenda.
Kao ljubitelj tattoo umetnosti, moj klijent je spreman da logo Vase kompanije trajno tetovira na svom telu, i na taj nacin, kroz ucesce u pomenutom show-u, promovise Vasu kompaniju. On ima iskustvo u radu sa medijima i marktingom uopste, upecatljiv je, harizmatican, srednjih godina, prepoznatljiv i autentican, sportista… Kako je pomenuti show izuzetno dobro medijski propracen i obara sve rekorde gledanosti, mogucnosti za promovisanje na ovaj jedinstven nacin su ocigledne. O izuzetnom marketinskom potencijalu mog klijenta, dovoljno govori cinjenica da je bas On izabran za ucesce u pomenutom show-u !
Ubedjeni smo da cete prepoznati potencijal koji ova ponuda nosi.
Kako se pocetak novog ciklusa show-a “Veliki Brat” uveliko priblizava (ocekuje za polovinu Septembra 2007.), molimo Vas da nas u vezi Vase zainteresovanosti za saradnju obavestite u sto hitnijem roku, najkasnije do 28. Avgusta 2007.

S postovanjem,

Dakle, volela bih da ovaj put zaobiđemo to kakvi tipovi ličnosti se prijavljuju za učešće u “Velikom Bratu” (od mene bi bilo posebno licemerno da kažem nešto loše, budući da sam se i sama prijavila na kasting za prvu sezonu… i prošla, ali o tome neki drugi put…). Ono što mi stvara blagu mučninu je činjenica da se došlo dotle da bi sve više ljudi prodalo sve, bukvalno sve što imaju, pa i obraz. Za koju cenu, to ja vas pitam?

18 Komentara

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.